Gezocht

Online informatiebijeenkomst over taalvacatures

Vrijwilligerswerk is voor iedereen. De één doet het een uurtje per week naast een betaalde baan en de ander besteedt er uren aan. Wil jij ook iets nuttigs doen in je vrije tijd of iets betekenen voor een ander? Wil je ervaring opdoen als opstap naar betaald werk, iets nieuws leren of nieuwe mensen ontmoeten? Met vrijwilligerswerk is dat allemaal mogelijk.

 

TaalSteenbergen zoekt samen met VIP (Vrijwilligers Informatie Punt) vrijwilligers voor haar partners. Houd jij van taal, van andere culturen en van mensen?  Word jij in 2021 taalvrijwilliger in de bibliotheek, of help je bij digi-taallessen? Misschien lijkt het je wel leuk om samen met een vluchteling de taal te oefenen. Er is van alles mogelijk. We vertellen je graag over de verschillende taalvacatures en mogelijkheden die er in de gemeente Steenbergen zijn. Dat doen we op 7 december,  Nationale Vrijwilligersdag.

 

Je kunt je via vraag@taalsteenbergen.nl aanmelden voor de online informatiebijeenkomst op 7 december, die begint om 14.00 uur.  Na aanmelding ontvang je een mail met een link om de bijeenkomst te volgen.

 

Met vrijwilligerswerk doe je niet alleen een ander maar ook jezelf een groot plezier!