Woeste Willem

De landelijke actie ‘Geef een prentenboek cadeau’ is van start gegaan. Ook TaalSteenbergen doet hier aan mee met een aantal partners. Zestig gezinnen krijgen een prentenboek cadeau via TaalSteenbergen.

Lees meer

Uitleg logo TaalSteenbergen

Het logo van TaalSteenbergen bestaat uit twee ‘bollen’. Twee aanhalingstekens. Ze staan voor het gesprek of contact tussen partners, maar ook tussen de partners en onze inwoners die aan de slag willen met taal. Je kunt de bolletjes ook als twee werelden zien: ‘Het verbinden van werelden.’

Lees meer

Meldt u zich aan als partner?

Heeft u deze site gezien en denkt u? Ik sta er helemaal niet bij! Ik draag toch ook bij aan Taal in en om de gemeente Steenbergen? Laat het ons weten. We verwelkomen u graag als partner en delen graag uw taalactiviteiten, binnen ons netwerk en op deze site!

Lees meer

Monirah Schep stelt zich voor

[...] Als netwerk TaalSteenbergen moeten we elkaars kennis en ervaring daarvoor gebruiken. Door goede samenwerking en de juist verwijzingen hoeven we niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Een van mijn favoriete uitspraken is: “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!”

Lees meer