Welkom bij TaalSteenbergen

Wil je beter Nederlands lezen, schrijven, spreken of computeren? Op deze website vind je informatie over taalactiviteiten in de gemeente Steenbergen. Heb je vragen? Bezoek ons in Steenbergen, stuur een berichtje, bel of mail ons.

We willen graag samen met jou kijken hoe we je kunnen helpen. Wat wil je precies leren? Omgaan met de computer van je kinderen? Makkelijker een praatje kunnen maken met de buurvrouw?  Een boekje voorlezen aan de kinderen? Brieven van de belastingdienst begrijpen? Werken met een nieuwe mobiele telefoon? Reizen met de bus van Dinteloord naar Bergen op Zoom?

Misschien wil je wel graag vrijwilligerswerk doen of heb je een andere vraag die met taal te maken heeft. Ook als bedrijf kun je tegen zaken aanlopen die met taal te maken hebben. Neem gerust contact op met ons. We hebben goede contacten met heel veel organisaties die taalactiviteiten of opleidingen organiseren.

Met elkaar willen we ons inzetten voor gelijke startkansen voor iedereen in Steenbergen. Dat doen wij door het organiseren van taalplezier voor mensen van 0 tot 100 jaar!